Spørgsmål og svar (FAQ) | BrugteLastbiler.dk

Nedenfor har vi samlet svarene på alle de spørgsmål, vi hyppigst bliver stillet i forbindelse med BrugteLastbiler.dk. Denne side er derfor et godt sted at starte, hvis du ønsker hurtigt svar på dine spørgsmål. Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, hører vi meget gerne fra dig - klik på menupunktet Kontakt os allerøverst på siden for at komme direkte i kontakt med holdet bag BrugteLastbiler.dk

Hvad koster det at indrykke annoncer på BrugteLastbiler.dk?

Det er GRATIS at indrykke salgsannoncer for lastbiler, trailere, reservedele og tilbehør på BrugteLastbiler.dk. Det er vores filosofi, at hvis alle andre går i én retning - så kan vi skabe en eksistens for os selv ved at vælge den diametralt modsatte retning.

Vi mener, det skal være gratis at sælge og købe lastbiler, trailere, anhængere, reservedele, tilbehør, mv. Gratis.

Så når du skal sætte din lastbil, trailer, anhænger, reservedel, løs kran, løs lift, lastvognsdæk mv. til salg, kan du altså gøre det gratis på BrugteLastbiler.dk. Det er gratis. Uanset om du er en stor forhandler eller en lille vognmand.

Vi vil være det (gratis) lastbilmarked, du ikke vil undvære, når du skal købe eller sælge lastbiler, trailere, mv.

OBS: Med salgsannoncer menes almindelige salgsannoncer omhandlende specifikke enheder med karakter af transportmateriel i sitets almene annoncemarked. Der kan imidlertid forekomme gebyrer for andre typer reklame/annoncering (herunder annoncering i fagbogen, annoncering på specielle annonceplaceringer bla. på forsiden, indrykning af særlige meddelelser, specielle reklamepladser, mv.)

Sagt på godt jysk: Hvis du skal sælge din lastbil, så er det gratis. Hvis du skal lave generel reklame for din virksomhed, så afhænger prisen af en nærmere aftale med os.

Hvad koster det at oprette en brugerprofil på BrugteLastbiler.dk?

Det er gratis og du behøver ikke vente på, at nogen først skal behandle din ansøgning. Du kan nemlig selv oprette din gratis brugerprofil lige nu - ved at klikke på menupunktet "Opret GRATIS brugerprofil" i menuen ovenfor.

Hvordan kan I holde BrugteLastbiler.dk i gang, når annoncerne er gratis?

Det er der mange gode grunde til:

  • For det første sørger vi for at holde vores omkostninger nede - så du kan holde dine omkostninger nede.
  • For det andet har iværksætteren bag BrugteLastbiler.dk, Lars Grove Mortensen, selv udviklet systemet. Det kunne han gøre på baggrund af sine erfaringer med bla. udvikling af IT-systemer for Volvo, samt erfaringer fra ansættelse hos eBay, BilBasen og Den Blå Avis. Derfor kunne vi startomkostningerne på et absolut minimum.
  • Vi har andre indtægter ved siden af - så vi behøver ikke leve af en indkomst fra BrugteLastbiler.dk. Det giver os en værdifuld konkurrencefordel og muligheden for at tilbyde dig gratis annoncering.
  • Ét er at salgsannoncerne i lastbilmarkedet er gratis. Dét betyder dog ikke, at vi ikke har mulighed for at tjene penge på andre måder. Vi kan nemlig finansiere BrugteLastbiler.dk med indtægter fra de andre reklamer rundt omkring på sitet.
  • Vi synes, det er sjovt at arbejde med BrugteLastbiler.dk. Det lyder som en kliche, men når arbejdet bærer en del af lønnen i sig selv, er man også mere taknemmelig med en mindre indtjening.
  • Vi er selv ret stolte af vores produkt - og de muligheder, vi kan give dig, når du skal handle med brugte lastbiler og andet transportmateriel. Derfor ønsker vi ikke at noget så ubehageligt som ”prutteri om symbolske priser” skal komme imellem os. Dét undgår vi effektivt ved at tilbyde dig gratis annonceindrykninger.
  • Vores mål er at have både markedets bedste produkt OG markedets bedste pris. Når vi tilbyder dig annonceindrykningerne gratis, har vi - meget nemt - opnået målet om markedets bedste pris. Det er gratis. Billigere bliver det ikke.

Har jeg brug for en brugerprofil, hvis jeg kun skal købe/kigge?

Nej. Det er kun nødvendigt (og kun relevant) med en brugerprofil, hvis du vil indrykke salgsannoncer (altså hvis du vil sælge noget).

Jeg har udfyldt formularen til oprettelse af brugerprofil - hvad så nu?

Da du klikkede på "Opret" blev der automatisk sendt en email til den indtastede email-adresse. I dén email er der et verificerings-link, som du skal klikke på for at verificere din email-adresse. Når du har gjort dette, kan du logge ind i systemet.

Du kan desværre ikke aktivere din brugerprofil, før du har klikket på dette link. Du kan desværre heller ikke oprette en brugerprofil, udenom denne procedure. Tilgengæld er det gratis at oprette brugerprofilen gratis - og det kræver jo, ret beset, blot et enkelt klik.

Vi beklager ulejligheden, men denne procedure er en vigtig del af sikkerheden på BrugteLastbiler.dk. Vi håber derfor på din forståelse og tålmodighed.

Jeg kan ikke finde menupunktet "Opret GRATIS brugerprofil" - på min skærm står der bare "Brugerprofil"?!

Det skyldes, at du allerede er logget ind på en brugerprofil. Hvis du er kommet til at logge dig ind på en andens brugerprofil, beder vi dig om straks at logge ud - og i stedet oprette din egen brugerprofil.

Hvis du bare ønsker at oprette en ny brugerprofil, så bedes du også logge ud - og derefter klikke på "Brugerprofil"

Jeg har et godt forslag til forbedring af BrugteLastbiler.dk - vil I høre det?

Det er meget vigtigt for os, at vores system passer til brugernes behov - så det ikke er brugerne, der skal tilpasse deres arbejdsgang til systemet. Vi mener det, når vi siger, at dette er vigtigt for os!

Nogle gange sker der imidlertid dét, at noget "fungerer fantastisk på tegnebrættet" - men desværre ikke så godt i virkeligheden, når du skal bruge det.

Desværre ved vi det ofte først fordi nogen fortæller os det.

Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du har forslag/ønsker til forandring på BrugteLastbiler.dk. Kontakt os direkte ved at klikke på menupunktet Kontakt os i menuen allerøverst på denne side.